tel: 01 564 14 99
E-pošta: info@kersan.si 
interior

3d Izris kopalnice

Naxos kilim 3D izris 1Naxos kilim 3D izris 2Naxos kilim 3D izris 3

Marvel Pro 3D izris 1Marvel Pro 3D izris 2Marvel Pro 3D izris 3

Fap melt in 3D izris 1Fap melt in 3D izris 2Fap melt in 3D izris 3Trgovsko podjetje Kersan vam na enem mestu nudi vrhunsko priznano italijansko keramiko, keramične ploščice, mozaik, sanitarno keramiko, kopalniško pohištvo, sanitarne armature in dodatke priznanih proizvajalcev. V našem razstavnem salonu keramike v Trzinu vam v sklopu individualnega strokovnega svetovanja izdelamo tudi izris kopalnic. Izris kopalnice je storitev, ki jo izdelamo s pomočjo sodobnega in priznanega računalniškega programa Visoft 3D in ponuja celovito načrtovanje, rešitev in ogled končnega videza vaše sanjske kopalnice. Možna je animacija sprehoda skozi prostor in več vrst izpisov. Izpišemo vam lahko načrte in mere za instalacije, pregradne zidove in vgradno opremo. Oprema in ploščice se izberejo iz baze proizvajalcev, tako da lahko izris kopalnice odraža dejansko stanje.

Ni pomembno, ali ste se lotili prenove stare kopalnice ali pa kopalnico opremljate prvič. V podjetju Kersan se bomo potrudili, da bomo ugodili vašim željam in vas seznanili s tehničnimi in prostorskimi možnostmi. Vodili vas bomo čez celoten projekt in vas opozorili na morebitne napake ali dodatne možnosti, ki izboljšajo funkcionalnost prostora.

Izris kopalnic - storitev, ki vam olajša končno izbiro

Prednosti, ki jih sodobni računalniški Visoft 3d izris kopalnice prinaša, so:

  • realen 3D izris vaše nove kopalnice
  • kombiniranje različnih vrst keramike in dekorjev za lažjo vizualno predstavo o različnih možnostih postavitve izbranih elementov
  • preučitev različnih postavitev kopalniških elementov za optimalni izkoristek prostora
  • pridobitev podrobnega načrta prostora z vsemi potrebnimi merami za izvedbo
  • enostavnejša odločitev

Kaj potrebujete za 3d izris kopalnice

Najprej vam svetujemo, da se za 3D izris kopalnice predhodno naročite pri svetovalcu v našem salonu. S seboj prinesite tloris in natančne mere, pri tem pa upoštevajte lokacije obstoječe instalacije ter vrat in oken. Prav tako ne pozabite označiti dodatnih novih in starih zidov, zidnih niš in pregradnih sten. Upoštevajte končno višino tlakov in končno višino stropa. V primeru, da želite izris mansardne kopalnice, vam svetujemo, da izmerite najnižjo točko (kolenčni zid). Če je strop v mansardi zaključen, izmerite, do kam sega poševni del strehe. Če boste na kakšen podatek pozabili, vas bomo nanj prijazno opomnili.

Olajšajte si načrtovanje vaše nove kopalnice in se odločite za 3D izris kopalnic.