tel: 01 564 14 99
E-pošta: info@kersan.si 
interior

O PODJETJU

Trgovsko podjetje Kersan je že vse od svoje ustanovitve leta 1990 usmerjeno v prodajo visoko kvalitenih keramičnih ploščic. V naš novi salon keramike v Trzinu, kjer na enem mestu nudimo vrhunsko priznano italijansko keramiko, keramične ploščice, mozaik, sanitarno keramiko, kopalniško pohištvo, sanitarne armature in dodatke priznanih proizvajalcev.

Sprememba kulture bivanja postavlja vedno nove izzive za opremljanje našega doma, kjer si vsi želimo, da bi združili lepoto in estetiko z »večno« uporabnostjo. Naše keramične ploščice, kopalniško pohištvo ter vsi ostali izdelki, izpolnjujejo vse naše in vaše želje. Naš ponos je na tisoče zadovoljnih kupcev, ki smo jim pomagali uresničiti njihove želje po lepih in toplih kopalnicah za začetek prijetnega dneva in na čudovitih terasah za njegov zaključek.

Naše keramične ploščice za kopalnico kot sicer vse keramične ploščice, s katerimi razpolagamo, so visokokvalitetne keramične ploščice različnih proizvajalcev.

Skozi desetletja poslovanja smo razvili ekskluzivo z večjimi italijanskimi proizvajalci za keramične ploščice, kar nam omogoča hitre dobavne roke in ugodne cenovne razpone.

Naša prednost je prilagodljivosti posameznemu kupcu, kjer si pomagamo s sodobnimi računalniškimi Visoft 3D izrisi ki so v pomoč pri končnih izbirah, tako za keramične ploščice, mozaik ploščice, kopalniško pohištvo, sanitarne armature in vse ostale dodatke. Keramične ploščice in mozaik ploščice so namenjene za notranje in zunanje oblaganje tal, sten, fasad in bazenov. Pripomoremo pa vam tudi pri izbiri zanesljivih izvajalcev.

Naše reference:

Poleg pridobljenega certifikata za zaupanja vredno podjetje, smo leta 2001 prejeli priznanje kot eno najuspešnejših podjetij v naši kategoriji.

Salon in sedež podjetja je na Ljubljanski 13/a, Trzin.


Podatki o podjetju:
Naziv družbe: Kersan d.o.o.
Sedež: Ljubljanska 13a, 1236 Trzin
Telefon in fax: 01-5641-499, 01-5641-498
E-pošta: kersan@siol.net
ID številka za DDV: SI68350244
Matična številka: 5339294
TRR: 02305-0012192864
Družba je registrirana pri okrožnem sodišču v Ljubljani
Vložna številka: 10546700
Leto ustanovitve: 1990
Osnovni kapital družbe: 50.000,00 €
Družba je davčni zavezanec

Naš prodajni prodram zajema naslednje skupine izdelkov:

Keramične ploščice
Sanitarna keramika
Sanitarne armature
Kopalniško pohištvo
Hidromasažni sistemi
Tuš kabine
Kopalniški dodatki
ostalo

Če imate kakršnokoli vprašanje ali povpraševanje za nas, nas kontaktirajte na telefon: 01-5641499 ali preko kontaktnega obrazca.

 

 

Prikaži večji zemljevid