tel: 01 564 14 99
E-pošta: info@kersan.si 
interior

Salon keramike Ljubljana – salon kopalnic, keramičnih ploščic, kopalniške opreme

Salon keramike Ljubljana 

Salon keramike Kersan Ljubljana (Trzin) vam na enem mestu ponuja vse s področja keramičnih ploščic, kopalnic in kopalniške opreme ter dodatke priznanih proizvajalcev. Prodajo keramike prilagajamo željam in zahtevam kupcev, pri svetovanju pa nam je v pomoč tudi sodobni računalniški program, ki omogoča 3D izris prostora. Z izrisom si boste lahko lažje predstavljali, kaj sodi v vašo kopalnico in kaj ne. Pri nabavi želenega izdelka vam zagotavljamo hitre dobavne roke in ugodne cene. Prav tako vam bomo lahko svetovali pri izbiri zanesljivih izvajalcev. O naši kakovosti vas lahko prepriča tudi dejstvo, da imamo na tisoče zadovoljnih kupcev, ki jim je salon keramike Kersan pomagal ustvariti kopalnico, ki so si jo želeli. Kersan - prodaja keramike za najrazličnejše vrste uporabe.

 

 Kopalniška keramika  Kopalniška keramika
 Sanitarna keramika  Sanitarna keramika
 Kopalniške ploščice  Kopalniške ploščice
 Ploščice za kopalnico  Ploščice za kopalnico
 

Salon KERSAN - PRODAJA keramike vrhunskih proizvajalcev

V našem prodajnem programu boste lahko našli keramične ploščice številnih vrhunskih proizvajalcev, kot so Monocibec, Naxos, Century, Marazzi, Gardenia Orchidea, Versace, Suer Gres, Piemme, Castelvetro, Nova Bell, Atlas Concorde, Fap, Bisazza, Live Stone in Cottoveneto. Med njimi boste zagotovo našli nekaj, kar vam bo všeč.

 

 Keramične ploščice  Keramične ploščice
 

Keramične ploščice lahko položimo v notranje prostore hiše, posebne ploščice pa so primerne tudi za zunanje prostore. Ločimo pa jih tudi na talne in stenske ploščice. V hiši jih ponavadi najdemo v kopalnici, vse pogosteje pa tudi v kuhinji in ostalih bivalnih prostorih. Zunanje ploščice lahko krasijo naše terase in balkone, z njimi lahko obložimo bazen, moderno pa popestrijo tudi zunanji videz vaših vrtov in fasad. V salonu Kersan prodaja keramika zajema tako talne kot stenske ter tako kopalniške in kuhinjske kot vse druge keramične ploščice.

 

Keramične ploščice   Keramične ploščice
 

Pri izbiri zunanjih keramičnih ploščic je treba upoštevati pogoje, katerim bodo te izpostavljene – še posebej vremenskim vplivom. Zato se v zadnjem času za terase in balkone največkrat uporabljajo granitogres ploščice, ki se od keramičnih ploščic razlikujejo predvsem v trdoti in vpijanju vode. Granitogres ploščice so precej bolj odporne na zmrzovanje, poškodbe, obrabo ter na vpojne madeže. Prevlečene so s protizdrsno strukturo, ki se kaže v mat ali reliefni pohodni strukturi.

Vabljeni v naš salon keramike v Ljubljani, kjer poteka prodaja keramike. Na voljo so vam čudovite keramične ploščice vodilnih proizvajalcev.

 

 Oprema za kopalnico Oprema za kopalnico 
 Keramične ploščice za kopalnico  Keramične ploščice za kopalnico
 Tuš kabina  Tuš kabina
 

Preberite tudi: