Hidromasažni sistemi

Zaradi hitrega življenja in stresev, ki jih vsakodnevno doživljamo v sodobni družbi, se veliko kupcev odloči za nakup masažne kopalne kadi, masažne tuš kabine ali stebra. Masažne kopalne kadi in masažne tuš kabine vam omogočijo sprostitev in užitek ob enem. Delovanje masažne kopalne kadi in masažne tuš kabine je zelo učinkovito. Vodna masaža in zračna masaža se ustvari preko šob, iz katerih vodni curek in zračni mehurčki masirajo celotno telo. Vodna masaža in zračna masaža pripomoreta k pospešenemu krvnemu obtoku, sproščanju celotnega telesa, dobremu počutju ter izločanju strupenih snovi iz telesa.


Masažne kopalne kadi in masažne tuš kabine so poleg učinkovitega delovanja, tudi estetskega videza. Masažne kopalne kadi kot masažne tuš kabine popestrijo izgled vaše kopalnice.

 

 

Vodna masaža in njeni učinki

Vodna masaža ima zelo blagodejne učinke. Celotno telo je zmasirano tako, da masažni vodni curek pripomore k pospešenemu krvnemu obtoku. Ta blagodejni učinek lahko pomaga lajšanju raznih zdravstvenih težav. Vodna masaža je primerljiva tistim, ki nam jih nudijo v wellness centrih.
V prodajno rastavnem salonu vam poleg omenjenih vodnih in zračnih masaž, nudimo tudi druge možne oblike sproščanja.


Spročanje lahko podoživljate v masažni kopalni kadi. Masažna kad, kot vsi naši hidromasažni sistemi so vrhunske kvalitete in dovršenih dizajnov. Masažna kad služi temu, da si po napornem in dolgem dnevu vzamete čas zase in za popolno sproščanje. Masažna kad seveda ni naš edini proizvod, ki služi blagodejnim učinkom masaže. Nudimo vam tudi masažne tuš kabine. Masažna kad in masažni tuš lahko popestrite z uporabo eteričnih olj, svetlobno kromoterapijo ter turško savno. To je vse kar telo potrebuje za popolno regeneracijo telesa doma, v vaši kopalnici.