Oblecite vaš dom v kvalitetne, poceni in moderne keramične ploščice Kersan

Talne keramične ploščice so glavni proizvod našega trgovskega podjetja Kersan, ki se že od ustanovitve leta 1990 usmerja v prodajo visoko kvalitetnih ploščic. Naš salon keramike Ljubljana na enem mestu ponuja vrhunsko priznano italijansko keramiko, ploščice iz keramike, mozaike, sanitarno keramiko, sanitarne armature, kopalniško pohištvo in druge dodatke za vaš dom.

Moderne keramične ploščice - cenik za Ljubljano

Naše keramične ploščice v imitaciji lesa proizvajajo vrhunski proizvajalci - cenik

Omogočamo vam široko paleto ploščic za vaš dom, ki so delo vrhunskih italijanskih proizvajalcev: Monocibec, Naxos, Century, Marazzi, Gardenia Orchidea, Versace, Super Gres, Atlas Concorde, Fap, Nova Bell, Piemme, Castelvetro, Bisazza, Live stone, Cottoveneto in Boxer. Tako vam nudimo kvalitetne moderne a poceni keramične ploščice za dnevne prostore, kuhinje, kopalnice, terase, balkone ter ostale prostore. Za cenik keramičnih ploščic za koplanice in posameznih izdelkov kliknite na opis proizvodov na naši spletni strani.

 

 

Več vrst sestave in obdelave modernih keramičnih ploščic za različne namene

Ploščice iz keramike so namenjene za uporabo v notranjih in zunanjih prostorih. Ločimo moderne stenske in talne keramične ploščice, pri čemer so talne ploščice primerne za oblaganje dnevnih prostorov, hodnikov, kuhinj, teras, bazenov, fasad in garaž, stenske pa za oblaganje prostorov, v katerih je več vlage. To so večinsko kopalnice, kuhinje in pralnice. Poleg tega poznamo več različnih vrst ploščic, ki se ločijo po sestavi in obdelavi. To so Granitogres ploščice, ki se uporabljajo predvsem za oblaganje teras in balkonov, ter druge: glinene ploščice, lasersko obrezane ploščice, polirane ploščice, protidrsne in protizdrsne ploščice.

 

Mesečna akcija na določene moderne keramične ploščice cenik

Na naši spletni strani mesečno objavljamo cenik znižane kvalitetne stenske in talne keramike za različne prostore vašega doma. Akcijske cene so običajno znižane za 30 do 40 odstotkov, akcije pa veljajo do razprodaje zalog.
Prednost našega podjetja je v prilagodljivosti posameznemu kupcu, pri čemer vam omogočamo 3D izris prostorov v računalniškem programu, s čimer si boste lažje predstavljali in izbirali primerno opremo za vaš dom. Poleg pridobljenega certifikata za zaupanja vredno podjetje, smo v letu 2001 prejeli tudi priznanje za enega najuspešnejših podjetij v naši kategoriji.

K obisku našega podjetja ste iskreno vabljeni, pred tem pa si za več informacij lahko ogledate tudi našo spletno stran.

 

Salon keramičnih ploščic Outlet Ljubljana