Keramične ploščice – poleg črne na voljo tudi druge barve

Keramične ploščice debelinaPri izboru barvne kombinacije ploščic lahko prepustite domišljiji prosto pot. Na voljo so tako keramične ploščice živahnih in močnih barv, kot so živo rdeča, oranžna, pistacijo zelena ali rumena, kot bolj umirjeni naravni in topli toni, kot so bež, rjava in siva. Še zlasti priljubljena so keramične ploščice v čudoviti kombinaciji črne in bele barve. Keramične ploščice črne in bele kombinacije bodo v kombinaciji z atraktivnimi dekorji naredile vašo kopalnico izredno glamurozno in brezčasno.
Črna je kraljica barv. Pripomore k učinku dramatičnosti in poskrbi, da se svetla kopalnica ne izgubi v preveliki sterilnosti. Kopalnica (ali kuhinja), v kateri so položene keramične ploščice črne barve deluje zelo elegantno, pogosto pa se uporablja z namenom, da velike prostore po videzu naredi malce manjše. Če prostora ne bi radi opremili samo s črno barvo, se lahko odločite za keramične ploščice v večni kombinaciji črne in bele barve.

 

 

Keramične ploščice – po zaslugi črno-bele kombinacije do posebnega sloga

Črno-belo kombinacijo srečamo skoraj na vsakem koraku. Tudi v kopalnicah. Črno-bele keramične ploščice skupaj s črno-belim kopalniškim pohištvom že nekaj let ohranjajo vodilni položaj v trendih urejanja kopalnic. Ne glede na to, ali se v tej kombinaciji ureja celotna kopalnica ali samo majhen del prostora, npr. keramične ploščice, po zaslugi črno-bele kombinacije postane prostor moderen in enostaven. To je spoj barv, ki se težko lahko vklopi v nek »utrgan« svobodni študentski stil urejanja kopalnic. Gre za minimalizem in neoporečno eleganco.

Ne glede na to, za kakšno barvo se boste odločili, ne pozabite: pri končni odločitvi mora prevladovati dejstvo, da vam morajo biti izbrane keramične ploščice zelo všeč. Bodisi črne bodisi črno-bele, družbo vam bodo morale delati vrsto let. Preverite našo ponudbo in si izberite keramične ploščice, katerih debelina, barva, velikost in slog bosta kot nalašč za vas.

 

Črne keramične ploščice