Keramične ploščice različnih oblik, dimenzij in barv za kopalnico vaših sanj

Salon keramike in kopalniške opreme Kersan Grosuplje vam za ureditev kopalnice vaših sanj nudi visokokakovostne moderne keramične ploščice različnih oblik, dimenzij in barv priznanih italijanskih in španskih proizvajalcev. Vse so lepega videza, odlikujejo pa jih dolga življenjska doba, preprosto vzdrževanje in izjemna odpornost. S keramičnimi ploščicami lahko tako v prostorih znotraj hiše kot zunaj nje ustvarimo prijeten ambient in okolje za bivanje.
Keramične ploščice so ob pravilnem vzdrževanju ter rednem čiščenju zagotovo najboljša izbira za kopalnico, saj ne bodo začele plesneti in trohneti, kot na primer les. Prostoru bodo dale posebno ozračje in energijo, ki pomembno vplivata na naše vsakodnevno počutje. Zato je izbira keramičnih ploščic gotovo ena najpomembnejših odločitev pri gradnji ali obnovi vaše kopalnice. 
Zaradi številnih dobrih lastnosti se keramičnih ploščic pogosto poslužujejo tudi pri gradnji ali obnovi kuhinj in ostalih bivalnih prostorov. Zasluga za to gre ugodnemu ceniku keramičnih ploščic, o čemer vas lahko prepričajo tudi naš cene.

Moderne keramične ploščice Kersan

Moderne kopalnice v naravnih, toplih in nevtralnih barvah

Keramične ploščice so prevladujoči element vsake kopalnice, saj jih najdemo tako na steni kot na tleh. Zato moramo nujno izbrati takšne, ki nam bodo všeč dlje časa. Kopalnice ne prenavljamo prav vsako leto, zato gotovo ne bi bilo dobro, da bi se jih prehitro naveličali.  
V zadnjem obdobju so še nedavno zelo modne živahne barve, kakršni sta oranžna ali živordeča, začele izpodrivati nežne pastelne barve, kot so svetlo modra, marelična, rumena, roza ali svetlo modra. Če si želimo brezčasne in predvsem moderne kopalnice, pa so pravilna izbira lahko tudi keramične ploščice v naravnih, toplih in nevtralnih barvah, kot so bela, bež, siva ali črna.

 

Ugodna cena keramičnih ploščic – preverite naš cenik

V Salonu keramike Kersan se zavedamo, kako pomembna je izbira keramičnih ploščic za vašo kopalnico. Zato vam bomo pomagali tako pri načrtovanju vaše nove kopalnice kot tudi pri izbiri ploščic. Za lažjo predstavo so vam na voljo 3D izrisi kopalnice.
Obiščite torej naš prodajno razstavni salon in si izberite svoje moderne keramične ploščice. Preverili boste lahko tudi naš cenik, ki vas bo zagotovo navdušil z ugodnimi cenami keramičnih ploščic in ostalih izdelkov za kopalnico. Polepšajte si začetek dneva z elegantno opremljeno kopalnico.

Keramični salon Kersan