Keramične ploščice Kersan

Keramične ploščice in mozaik so namenjene tako za notranje kot za zunanje oblaganje. Ločimo na stenske in talne keramične ploščice: stenske keramične ploščice so namenjene uporabi oblaganja sten kot so kopalnice, pralnice, kuhinje, … talne keramične ploščice so namenjene oblaganju dnevnih prostorov, hodnikov, kuhinj, teras, fasad, bazenov, garaž, … Poznamo več vrst sestav in obdelav keramičnih ploščic za mozaik: Granitogres ploščice (nekateri jim pravijo tudi Granitogrez ploščice), glinene ploščice, lasersko obrezane ploščice, polirane ploščice, protidrsne ploščice, protizdrsne ploščice R10 in R11.

 

Keramične ploščice za kopalnico in keramične ploščice za kuhinjo

Keramične ploščice za kuhinjo - mozaik (ugodno)

Sestavni del našega doma so prav notranje keramične ploščice. Prevladujejo v kopalniškem prostoru in so prav tako iskane v kuhinji. Razvili smo ekskluzivo z večjimi italijanskimi proizvajalci za keramične ploščice v mozaiku. Naša izbira za talne keramične ploščice za kuhinjo in za stenske keramične ploščice za kopalnico je zelo obsežna. Keramične ploščice za kopalnico in keramične ploščice za kuhinjo so zelo raznolike. Na razpolago imamo poceni keramične ploščice različnih oblik, dimenzij in barv. Zadnji trend v Ljubljani za keramične ploščice za kopalnico so ploščice mozaik. Mozaik služi estetski dekoraciji za vaš prostor. V našem rastavno prodajnem salonu Kersan vam ob veliki izbiri postavljenih ambientov, panojev, vzorcev tudi kopalnico po želji izrišemo v ViSoft 3D programu ter vam strokovno svetujemo in z našim prijaznim prodajnim osebjem pomagamo tudi pri najtežjih odločitvah.

 

Zunanje keramične ploščice

Zunanje keramične ploščice se razlikujejo od keramičnih ploščic za kopalnico in keramičnih ploščic za kuhinjo. Imajo dodatno zaščito pred vsemi vremenskimi pojavi tako, da ohranijo lepoto in sijaj dolga leta. Zunanje keramične ploščice so uporabljene za oblaganje tal, fasad, bazenov... Veliko je povpraševanja za zunanji mozaik. Moderno popestri zunanji izgled vaših vrtov, zunanjih bazenov in različne zunanje površine. Najboljša izbira so ploščice Granitogres.

 

Granitogres ploščice - odporne ploščice za zunanjo uporabo

Granitogres oz. gresporcelan zunanje ploščice so odporne na zmrzal in skoraj ne vpijajo vode, ki se nabira na njih in tudi ne vode iz podlage. Granitogres ploščice so trdnejše kot glinene ploščice in so tako zelo primerne za prostore, kjer je velika frekvenca ljudi.

 

Keramične ploščice za kopalnico cenik