Keramične ploščice v akciji: ugodne dekorativne stenske keramične ploščice

Keramične ploščice so praktično obvezen pripomoček pri opremljanju naših domov, zelo pogosto pa se uporabljajo tudi pri opremljanju večjih objektov. V podjetju Kersan vam ponujamo bogato izbiro ploščic, ki so primerne tako za individualno uporabo kot za večje projekte. Naša ponudba zajema notranje in zunanje keramične ploščice priznanih italijanskih ter španskih proizvajalcev, ki se ponašajo z nadpovprečno življenjsko dobo in s številnimi drugimi kvalitetami.

 

 

Dekorativne stenske keramične ploščice so obenem izjemno praktične

Ugodne stenske keramične ploščiceV preteklosti so bile stenske keramične ploščice precej dolgočasne, izbira pa je bila zelo skopa. Keramične ploščice za kopalnice in druge prostore so se uporabljale predvsem zaradi praktičnosti, mnogo redkeje pa zaradi doprinosa k estetiki celotnega prostora. Moderne keramične ploščice za kopalnice uspešno prepletajo funkcionalnost in domiseln dizajn, zaradi česar postajajo vse bolj priljubljene. Dekorativne keramične ploščice so z zanimivimi kombinacijami barv in vzorcev prava paša za oči. Nekoč so bile keramične ploščice 10 x 10 omejene predvsem na polaganje v kopalnicah, relativno razširjene pa so bile tudi keramične ploščice za kuhinjo. Danes je situacija precej drugačna, saj se stenske in talne keramične ploščice uporabljajo v praktično vseh prostorih. Kje vse torej lahko uporabite praktične in hkrati dekorativne keramične ploščice? Dnevna soba je zagotovo eden tistih prostorov, kjer postaja vse bolj običajno, da pri opremljanju med drugim uporabimo tudi keramične ploščice v imitaciji lesa. Dnevna soba je denimo lahko čudovita, če se odločite za ploščice v imitaciji lesa. Vas zanimajo predvsem keramične ploščice za talno gretje? V tem primeru vas bo razveselila novica, da so danes praktično vse talne keramične ploščice primerne za talno gretje, zato se vam ni treba omejevati le na nekaj možnosti. Stenske keramične ploščice tako še zdaleč niso več »hladen material«, ampak so primerne tudi za vse prostore, ki morajo biti toplejši, obenem pa si želite olajšati njihovo vzdrževanje oziroma čiščenje.

 

Kvalitetne notranje in zunanje keramične ploščice po ugodnih cenah

Velika izbira ploščice, ki vam jih ponujamo, poskrbi, da lahko najdete nekaj zase, četudi so vaše želje malce bolj specifične. Ljubitelji klasike in preprostih, a elegantnih rešitev se običajno odločijo za keramične ploščice bele barve, 20x20 pa ostaja ena najbolj pogosto iskanih velikosti. Seveda pa obstaja ogromno drugih možnosti – tako boste tudi ljubitelji živahnejših, trendovskih ploščic prišli na svoj račun. Moderne dekorativne zunanje keramične ploščice čudovito povzamejo bistvo sodobnega načina življenja. Tudi bolj preproste zunanje keramične ploščice (bele 20x20 ipd.) pa lahko popestrite z razgibanimi mozaiki, ki so prav tako del naše ponudbe. Ne spreglejte pa tudi naše ponudbe garažnih talnih ploščic in kopalniške opreme! Za konec naj omenimo še, da so naše cene kljub  preverjeni kvaliteti izdelkov zelo dostopne!

 

Bele zunanje keramične ploščice v akciji