Keramične ploščice – visok sijaj za moderen videz prostorov

Tisti, ki dajejo prednost čistim linijam in elegantnemu ter modernemu videzu pogosto posegajo po keramičnih ploščicah z visokim sijajem. Te so na voljo v različnih barvah, zato je možnih nešteto zanimivih in privlačnih kombinacij, le drzniti si morate.

 

 

Keramične ploščice: obnova kopalnice ni mogoča, brez nove keramike

Keramične ploščice visoki sijaj 20x20

Kupujete nove keramične ploščice? Obnova kopalnice, kuhinje in drugih prostorov je velik finančni zalogaj, česar se v salonu keramike Kersan zavedamo in zato za vas pripravljamo posebne akcije, v ugodnih cenah pa skušamo zajeti kar največ priznanih italijanskih keramičnih ploščic. Visok sijaj, mat glazure, ploščice v imitaciji kamna ali lesa, primerne za uporabo zunaj ali znotraj, kot talne ali stenske obloge, vse na enem mestu, najdete pri nas. 
Izbirajte med različnimi dimenzijami,  jih kombinirajte in se poigrajte s polaganjem. Na voljo so: 
-    keramične ploščice 20 x 20,
-    keramične ploščice 20 x 25
-    keramične ploščice 33 x 33, 
-    keramične ploščice 40 x 40 , 
-    keramične ploščice 50 x 50, 
-    keramične ploščice 60 x 30
-    in mnogo več. 

 

Ne glede na to, katere boste izbrali, vam zagotavljamo, da so visoko kvalitetne. To pomeni, da pri polaganju, posebno na večjih površinah, ne bo prišlo do odstopanj in posledično neenakomernih fug.

 

 

Glazura keramičnih ploščic: visok sijaj ali mat videz je stvar okusa, pomembna pa je tudi trdota in protizdrsnost

Keramične ploščice obnova

Keramične ploščice visok sijaj se uporabljajo tako za prekrivanje tal kakor stenske oblog, a pri izbiri upoštevajte, kam jih boste polagali. Keramične ploščice visok sijaj imajo dodane tudi svinčene spojine, vsem pa lahko dodamo pigment. Ne pozabite pa še na nekatere druge lastnosti, ki jih imajo keramične ploščice. Obnova prostorov bo le tako uspešna. Kot že rečeno se lahko odločite za keramične ploščice z visokim sijajem, a glazura mora biti trdnejša, če bodo ploščice služile kot talna obloga. Ne pozabite niti na protizdrsnost glazure, ki je najpomembnejša v mokrih prostorih, kopalnicah ali zunaj objekta. Stenske keramične ploščice so manj vzdržljive, saj niso pohodno obremenjene, prav tako niso protizdrsne, zato pa se lahko v celoti posvetite videzu vaših novih keramičnih ploščic. Obnova bo tako tudi estetska, znano pa je, da dobro počutje v lepih prostorih dviguje vašo kvaliteto bivanja.