Keramične ploščice za kopalnice

Keramične ploščice za kopalnice in vrtanje v keramične ploščice

Keramične ploščice za kopalnice morate izbrati skrbno in premišljeno, saj je prav od njih v veliki meri odvisna estetika celotnega prostora. Pozorni morate biti na to, kako se keramične ploščice za kopalnico ujemajo z velikostjo prostora ter z razporeditvijo in obliko kopalniških elementov. Če je denimo prostor zelo majhen, ga lahko keramične ploščice za kopalnico ustrezne barve in velikosti optično precej povečajo ter naredijo manj zadušljivega. Tako strenske kot talne keramične ploščice omogočajo ogromno eksperimentiranja in iskanja najbolj optimalne rešitve. Pri tem vam bomo v podjetju Kersan z veseljem priskočili na pomoč, saj želimo, da bi bili z izbranimi ploščicami karseda zadovoljni. 

 

 Keramične ploščice za kopalnico cenik

Keramične ploščice za kopalnice vrhunske kvalitete

Naš cilj je strankam ponuditi idealen spoj kvalitete in dostopnih cen. Tako v ponudbo uvrščamo le keramične ploščice za kopalnice in druge prostore priznanih proizvajalcev. Gre za ploščice z izjemno dolgo življenjsko dobo, ki ostanejo nepoškodovane tudi pri večjih obremenitvah. Vse ploščice iz naše ponudbe omogočajo enostavno vzdrževanje, zagotovo pa vas bo navdušil tudi naš cenik. Poleg notranjih ploščic (keramične ploščice za kuhinjo, kopalnico itn.) so na voljo tudi zunanje ploščice, odporne na pogosto neugodne vremenske pogoje. Zaradi protizdrsne zaščite so naše ploščice povsem varne in ne predstavljajo tveganja za nezgode kot mnogi drugi materiali. Na voljo so ploščice različnih barv, vzorcev in dimenzij. Tako lahko izbirate med manjšimi, kvadratnimi ali pravokotnimi (npr. keramične ploščice 15x60) in večjimi ploščicami (keramične ploščice 100x100, 120 x 60 ipd.), različna pa je tudi debelina ploščic. Tudi pri izbiri dimenzij vam lahko pomagamo z nasvetom, pri čemer upoštevamo vaše želje in samo namembnost ploščic. 

 

 

Profesionalni napotki za pravilno vrtanje v keramične ploščice

Keramične ploščice Kersan

Včasih je potrebno naknadno vrtanje v keramične ploščice, na primer če želite namestiti obešalnike in podobne dodatke. Vrtanje v keramične ploščice brez ustreznega znanja in izkušenj s tem delom lahko privede do nepopravljivih poškodb ploščic, zato je pomembno, da se predhodno seznanite s pravilno tehniko. V podjetju Kersan vam z veseljem opišemo, kako poteka pravilno vrtanje v keramične ploščice, kljub temu pa vam priporočamo, da delo raje prepustite mojstru, saj boste lahko tako povsem brez skrbi. Vrtanje je treba med drugim prilagoditi tudi dimenzijam ploščice. Manjše, bolj občutljive keramične ploščice 15x60 tako zahtevajo nekoliko drugačen pristop kot denimo keramične ploščice 120 x 60 ali 100x100. Prevelika sila lahko hitro povzroči, da ploščice kljub kvaliteti popokajo. Na voljo smo vam tudi za vse druge informacije glede ploščic, ki jih potrebujete. Veseli bomo vašega povpraševanja.