Keramične ploščice v salonu keramike Kersan

V salonu keramike Kersan v Trzinu smo za vas pripravili najlepše stenske in talne keramične ploščice vrhunskih ter priznanih proizvajalcev. Imamo bogato ponudbo keramike, sanitarne opreme, pohištva ter dodatkov, zato smo prepričani, da boste pri nas našli najlepše keramične ploščice in vso ostalo opremo, ki je v kopalnici nepogrešljiva. Oglejte si črne, rdeče, z borduro, velike, majhne, zunanje, notranje, talne in stenske keramične ploščice, vse na enem mestu!
Izbirajte med veliko ponudbo talnih in stenskih ploščic različnih proizvajalcev:

 

 • La Fabbrica
 • Monocibec
 • Naxos
 • Century
 • Gardenia Orchidea
 • Versace
 • Atlas Concorde
 • Live Stone
 • Boxer
 • Refin
 • Ava
 • Supergres
 • Marazzi
 • Fap
 • Castelvetro
 • Nova bell
 • Bisazza
 • Cottoveneto
 • Piemme

 

Vrhunska kvaliteta in mnogo različnih dizajnov

S keramičnimi ploščicami si lahko ustvarite prijeten ambient in okolje za bivanje v vseh prostorih. Čas, ko so se te uporabljale samo za kopalnico je zagotovo mimo. Z vedno večjo izbiro in vsakič boljšo kvaliteto je uporaba keramičnih ploščic postala stalnica tudi v ostalih prostorih stanovanj in poslovnih prostorov.

Najlepše talne keramične ploščice 10 x 10

Pri urejanju doma, si zase zagotovo želite le najboljše in najlepše. To si za vas želimo tudi mi! Zato smo pripravili obsežno ponudbo keramičnih ploščic za kopalnice, ki ji ni para. Keramika, ki jo boste izbrali pri nas, vas bo zagotovo še dolgo navduševala. Obiščite nas in izberite barve, oblike, kombinacije po svojem okusu, bodite drzni, drugačni in si privoščite le najlepše. Keramične ploščice lahko kombinirate na različne načine v različnih prostorih vašega doma. Pri izbiri bodite poleg videza pozorni tudi na druge lastnosti keramičnih ploščic, na primer na debelino, dimenzije, namenskost in podobno. Dobro je poznati pomen oznak iz katerih razberemo njihove mehanske lastnosti kot je oznaka PEI, MOHS itd. Lahko pa kontaktirate nas in dobili boste nasvete, ki bodo pripomogli k pravi odločitvi.

 

Kako izbrati prave keramične ploščice za kopalnico?

Izbirati keramične ploščice ni težko, veliko težje se je dokončno odločiti in jih kupiti, kar pa mnogo ljudem povzroča precejšnji stres. Pogosto se strankam porajajo vprašanja: »Sem izbral prave keramične ploščice za kopalnico?, Jih bo enostavno polagati, ali bo imel keramičar težave?, So predebele, pretanke, jih je težko rezati?« in še mnogi drugi dvomi, ki jih, verjemite, slišimo vsak dan. Vse našteto, res lahko predstavlja težavo pri nekvalitetnih proizvodih, s katerimi je trg dobesedno preplavljen, vendar ne pri nas. Kljub temu, da naša ponudba zajema cenejše in dražje keramične ploščice, njihova kakovost ni vprašljiva, saj zanjo jamčijo priznani in poznani proizvajalci s katerimi sodelujemo. Pri nakupu keramičnih ploščic za kopalnico, kuhinjo in druge prostore, morate poznati kvadraturo, ki jo potrebujete in si določiti zgornjo mejo, ki jo dopuščajo vaše finančne zmožnosti. Tako vas bomo enostavneje usmerili in vam lažje svetovali kaj izbrati. Razmislite o različnih dimenzijah posameznih ploščic, saj imate na voljo vse mogoče velikosti – od čisto majhnih, do zelo velikih. Seveda je mogoče izbrati čudovito kombinacijo obojnih, saj so na voljo v enakih stilih in barvnih odtenkih. Obstaja pa nenapisano pravilo, da se kot talna obloga pogosteje uporabljajo večje keramične ploščice, manjše je priporočljivo dodati le na manjših površinah, kot dekoracijo in kombinacijo k ostalim.

 

Kaj pa keramične ploščice za kuhinjo?

Ne glede na to, kateri prostor opremljate, naj bo pri izbiri na prvem mestu vedno kakovost. Keramične ploščice se med seboj običajno ločijo glede namembnosti, zato našim strokovnjakom že na začetku zaupajte, da potrebujete keramične ploščice za kuhinjo in ne zunanje ali druge površine. Ne pozabite, da jih morate kupiti več kot jih potrebujete, saj pri njihovem rezanju nastane nekaj odpada, ki ga ni mogoče porabiti. Tudi če boste na ta podatek pozabili, vas bodo naši prijazni prodajalci opozorili na kaj morate paziti in vas vodili k pravemu nakupu, torej tudi do prave količine. V zadnjih letih so zelo atraktivne in za stranke zanimive ploščice v barvah lesa, prav tako je priljubljen retro slog, ki odlično pristoji tako industrijsko kot klasično opremljenim kuhinjam. Stili keramičnih ploščic za kuhinjo so izjemno pestri saj so na voljo reliefne, gladke, visoki sijaj in mat, bele, barvne, v imitaciji kamna in druge keramične ploščice, ki bodo vaši kuhinji dodale piko na i in prostor estetsko povezale v celoto.

 

Barvne kombinacije keramičnih ploščic za vse prostore doma

Najcenejše keramične ploščice za dnevno soboČrne keramične ploščice - outlet prodaja

Bele keramične ploščice v spalniciKeramične ploščice za vse prostore

Ker na vzdušje prostora v katerem živimo vplivajo tudi barve, je najbolje, da si izbrane kombinacije keramičnih ploščic najprej ogledate na papirju oziroma s pomočjo našega tridimenzionalnega izrisa prostora. Tako se lahko vnaprej odločite, katere stenske keramične ploščice, rdeče, črne, z borduro ali brez, bodo najbolje pristajale v prostor. Kombinacija mozaika keramičnih ploščic črne, bele ali katere druge barve, bo zagotovo pritegnila poglede. V kopalnici, keramične ploščice črne barve dopolnite z izbiro skladno oblikovane sanitarne opreme, poigrajte se z dodatkom posameznih barvnih keramičnih ploščic 10 x 10 ali drugih velikosti, barvanjem sten in drugih kopalniških dodatkov. Najpomembneje je, da se boste v kopalnici dobro počutili, kar pa je mogoče le, če izberete vam najlepše keramične ploščice in ne nujno tistih, ki jih narekujejo zadnji trendi. Prepričani smo, da jih boste našli pri nas, zato si oglejte našo spletno ponudbo in nas obiščite v našem prodajno razstavnem salonu.

 

Keramične ploščice Kersan