Najlepše keramične ploščice so tiste, ki bodo dvignile kvaliteto vašega bivanja

 

salonu keramike Kersan v Trzinu smo za vas pripravili najlepše talne keramične ploščice vrhunskih in priznanih proizvajalcev, kot so Fap, Versace, Marazzi, Naxos in drugi. Imamo bogato ponudbo keramike, sanitarne opreme in pohištva ter dodatkov, prepričani smo, da boste pri nas našli kar iščete – najlepše keramične ploščice. Črne, rdeče, z borduro, velike, majhne, zunanje, notranje, talne in stenske, vse na enem mestu!

 

 

Najlepše talne keramične ploščice 10 x 10Za vas le najboljše in najlepše: outlet keramičnih ploščic vrhunske kvalitete in dizajnov

Pri urejanju vašega doma, si zase gotovo želite le najboljše in najlepše, tudi mi! Zato smo za vas pripravili obsežno ponudbo keramičnih ploščic za kopalnice, ki ji ni para. Keramika, ki jo boste izbrali pri nas, vas bo zagotovo še dolgo navduševala. Obiščite nas in izberite po svojem okusu. Bodite drzni in si privoščite le najlepše. Keramične ploščice lahko kombinirate na različne načine v različnih prostorih vašega doma. Pri izbiri pa bodite poleg videza pozorni tudi na druge lastnosti keramičnih ploščic za kuhinjo, na primer na debelino, dimenzije, namenskost in podobno.

 

 

Keramične ploščice v imitaciji kamna ali lesa: črne primernejše za večje prostore in kombiniranje z drugimi barvami

Ker na prostor v katerem živimo vplivajo tudi barve, je najbolje, da si izbrane kombinacije najprej ogledate na papirju oziroma s pomočjo našega tridimenzionalnega izrisa prostora. Tako se lahko vnaprej odločite, katere stenske keramične ploščice, rdeče, črne, z borduro ali brez, bodo najbolje pristajale v prostor. Kombinacija mozaika keramičnih ploščic črne, bele ali katere druge barve, bo zagotovo pritegnila poglede. V kopalnici keramične ploščice črne barve dopolnite z izbiro skladno oblikovane sanitarne opreme in se poigrajte z dodatkom posameznih barvnih keramičnih ploščic 10 x 10, barvanjem sten ali katerih drugih elementov v prostoru. Najpomembneje je, da se boste v prostoru dobro počutili, to pa je mogoče le, če izberete vam najlepše keramične ploščice in ne nujno tistih, ki jih narekujejo zadnji trendi. Prepričani smo, da jih boste našli pri nas.

 

Črne keramične ploščice - outlet prodaja