KOPALNIŠKO POHIŠTVO PO MERI

Ogledalo za kopalnice Kersan

Ogledala za kopalnice  so vam na razpolago v različnih pravokotnih, podolgovatih in okrogih oblik. Ogledala za kopalnice dobite tudi v modernih, baročnih, minimalističnih ali rustikalnih okvirjih. Trendi so različni, tako da oblike in okvirje izbira vsak po lastnem okusu in želji. V našem razstavnem salonu lahko najdete tudi druge rešitve za ogledala za kopalnice. Na izbiro imate tudi omarice z ogledalom, kjer imate za ogledalom prostor za shranjevanje predmetov. Veliko omaric z ogledalom je opremljenih z vtičnico in lučko. 

Kopalniški pulti: možnost postavitve marmornatega, steklenega, lesenega in keramičnega pulta z različnimi obdelavami robov, izrezov za umivalnik in lukenj za sanitarne armature po željah stranke.
Poličke iz lesa po meri in po želji stranke, možnost izreza za ogledalo in ugraditve luči pod poličko.
Barve in končna obdelava čez 40 različnih odtenkov barv v visokem sijaju ali mat izvedbi, poleg tega pa še 20 različnih struktur in barv lesa: wenge, tek, zebrano, hrast, oliva, bukev, oreh, češnja ...


Kopalniško pohištvo po meri in sestavljivo pohištvo

Kopalniško pohištvo ugodno

Večkrat se srečamo s problemom, da je potrebno vse pripomočke, ki jih uporabljamo v kopalnici nekam pospravit, zato vam ponujamo vrhunske proizvajalce pohištva s sestavljivim programom. Sestavljivo kopalniško pohištvo ima veliko prednost v tem, da pokriva elemente od širine 16 cm pa do 140 cm. To pomeni, da poljubno sestavljate elemente med seboj in s tem ustvarite kompozicijo, ki ustreza velikosti in najboljši funkcionalnosti kopalnic. 

V ponudbi imamo tudi kopalniško pohištvo po meri, s katerim lahko izkoristite celoten kopalniški prostor. Naši izvajalci za kopalniško pohištvo po meri so vam na razpolago z raznimi zamislimi in rešitvami za vašo kopalnico. Z nasveti naših strokovnajkov za kopalniško pohištvo po meri lahko dosežete tako estetski kot tudi funkcionalni učinek.
V našem rastavno prodajnem salonu Kersan vam pomagamo pri vseh zgoraj navedenih sestavah pohištva in s primeri, ki so na ogled v našem rastavnem prostoru, zadovoljimo še tako zahtevne stranke.