Ploščice v imitaciji lesa ali v imitaciji parketa za vaš dom

Kopalniške ploščice v imitaciji lesaPloščice v imitaciji lesa ali ploščice v imitaciji parketa pri Kersanu so namenjene tako zunanjemu kot notranjemu oblaganju prostorov. Ploščice ločimo na stenske in talne, pri čemer so stenske namenjene oblaganju sten v prostorih kot so kopalnice, pralnice in kuhinje, talne pa oblaganju dnevnih prostorov, torej hodnikov, kuhinj, teras, fasad, bazenov in garaž. Ploščice v imitaciji lesa ali parketa so več vrst, sestav in odelav, med njimi so:

  • Granitogres ploščice za teraso, 
  • glinene ploščice, 
  • lasersko obrezane ploščice, 
  • polirane ploščice, 
  • protidrsne ploščice, 
  • protizdrsne ploščice. Ploščice za teraso z dodatno zaščito pred vremenom

Ploščice v imitaciji lesa za zunanje prostore se od tistih za notranje razlikujejo v tem, da so bolj trpežne in imajo dodatno zaščito, ki jih ohrani lepe in sijoče kljub stalnim menjavam vremenskih razmer. Zunanja keramika za stopnice je tako primerna za tla, fasade, bazene, vrtove in druge zunanje površine. Najprimernejše za zunanjo opremo so ploščice Granitogres, saj so najtrdnejše in skoraj ne vpijajo vode. Vaše ploščice za teraso bodo tako obstojne vse leto in brez sledu vremenskih razmer še dolga leta. Salon keramike Ljubljana vam sicer poleg tega na mestu nudi vrhunsko priznano italijansko keramiko, mozaike, sanitarno keramiko, kopalniško pohištvo, sanitarne armature in dodatke priznanih proizvajalcev. 


Ploščice v imitaciji parketa bodo izpolnile vaše želje

Ploščice v imitaciji lesa ali parketa bodo v vašem domu zažarele, saj trgovsko podjetje Kersan združuje lepoto in estetiko z večno uporabnostjo. Vsi naši izdelki izpolnjujejo vaše in naše želje, saj so vse naše ploščice visokokvalitetne in sodobne. Sprememba kulture bivanja postavlja vedno nove izzive opremljanju vašega doma, pri tem pa vam pomaga salon keramike Ljubljana s svojo številčno ponudbo. Ploščice v imitaciji lesa za notranje in zunanje prostore, ploščice za teraso in druga zunanja keramika za stopnice, so narejeni po meri za sodobnega in zahtevnega kupca. Pridite v naš salon po svoje ploščice v imitaciji lesa za teraso ali notranje prostore.

 

Ploščice v imitaviji parketa Kersan