Ploščice v imitaciji parketa in ploščice imitacija kamna

Ploščice v imitaciji parketa so primerne prav za vsak dom, saj vanj prinašajo občutek topline in domačnosti, prav tako kot mnoge druge ploščice podjetja Kersan. Podjetje Kersan je že vse od svoje ustanovitve leta 1990 usmerjeno v prodajo visoko kvalitetnih keramičnih ploščic. Salon keramike Ljubljana v Trzinu danes nudi visoko priznano italijansko keramiko, keramične ploščice, sanitarno keramiko, kopalniško pohištvo, sanitarne armature in druge dodatke priznanih proizvajalcev. Med njimi so tudi ploščice za teraso in ploščice v imitaciji parketa, kamna in lesa.


Ploščice v imitaciji kamna Kersan

 

Ploščice v imitaciji kamna so pravi hit

Ploščice v imitaciji parketa ali zunanje ploščice imitacija lesa pričarajo posebno vzdušje, vašemu prostoru pa vdihnejo svojevrsten pečat. Vsi si želimo združiti estetiko z lepoto in uporabnostjo, kar odlično uspeva našim keramičnim ploščicam različnih oblik, velikosti in sestav. Skozi desetletja poslovanja smo razvili eksluzivo z večjimi italijanskimi proizvajalci, kar nam omogoča hitre dobavne roke in ugodne cenovne razpone. Naša prednost je poleg tega tudi v prilagodljivosti posameznemu kupcu, pri čemer si pomagamo s sodobnimi računalniškimi 3D izrisi, ki so v pomoč pri končnih izbirah. Z njimi zlahka vrišemo vaše ploščice za teraso v imitaciji kamna v program in vam približamo izgled vašega bodočega stanovanja, pri čemer vam pomagamo tudi s svetovanjem pri izbiri.

 

Ploščice za teraso so trpežne in vzdržljive

Notranje ploščice v imitaciji parketa so kvalitetne in vzdržljive, ampak ploščice za teraso imajo temu dodano še posebno zaščito, ki varuje zunanje ploščice pred muhastimi vremenskimi pojavi in stalnimi obremenitvami. Ploščice Granitogres so odporne na zmrzal in skoraj ne vpijajo vlage, poleg tega so trdnejše od glinenih ploščic in zato zelo primerne za prostore, v katerih je veliko ljudi. Obstajajo tudi zunanje ploščice imitacija lesa, ki bodo zunanji prostor obarvale v toplejšo barvo. Prav tako bodo notranji prostori zaživeli s ploščicami v imitaciji kamna ali parketa, saj bodo dobili svojevrstni žar, vi pa čudovito domovanje. Pridite v salon keramike Ljubljana, kjer si lahko ogledate ploščice za teraso različnih materialov, oblik in velikosti, prav tako pa ploščice v imitaciji parketa za vse notranje prostore.

 

Ploščice v imitaciji parketa Kersan