Salon keramičnih ploščic v Ljubljani: keramične ploščice za kopalnico in kuhinjo

Salon keramičnih ploščic Kersan Ljubljana vam nudi visokokakovostne keramične ploščice, mozaike, sanitarno keramiko in kopalniško opremo. Keramika je sestavni del našega doma – keramične ploščice prevladujejo v kopalniškem prostoru, prav tako jih najdemo tudi v kuhinji in v ostalih bivalnih prostorih. Če želite, da bi se v vašem domu izražal dovršen dizajn vrhunske keramike, vas bo naša bogata ponudba keramičnih ploščic zagotovo zadovoljila. Poleg lepega videza in prijetnega občutka za bivanje vas bodo zagotovo prepričale tudi ostale dobre lastnosti keramičnih ploščic: dolga življenjska doba, preprosto vzdrževanje in odpornost.

 

 

Pestra izbira keramičnih ploščic za kopalnico

Salon keramičnih ploščic Kersan

Keramične ploščice so sestavni del vsake kopalnice, saj dajejo prostoru posebno atmosfero in energijo, ki pomembno vplivata na naše vsakodnevno počutje. Zato je izbira keramičnih ploščic ena najpomembnejših pri gradnji ali obnovi vaše kopalnice. Za vašo kopalnico smo vam pripravili keramične ploščice raznovrstnih oblik, velikosti in barv. V kombinaciji z različnimi dekorativnimi elementi vam ponujajo obilico različnih možnosti oblikovanja. Pri izbiri in načrtovanju pa vam bomo pomagali tudi mi – upoštevali bomo vaše želje in zahteve ter vam primerno svetovali. Za lažjo predstavo so vam na voljo 3D-izrisi kopalnice. Naj se prijeten začetek dneva začne že v vaši kopalnici.

 

 

Salon Kersan Ljubljana – tudi keramične ploščice za kuhinjo

Keramičnih ploščic se pogosto poslužujejo tudi pri gradnji ali obnovi kuhinj. Keramične ploščice so lahko položene samo v prostoru s kuhinjskimi elementi, lahko pa se nadaljujejo tudi v jedilni prostor, hodnike, kopalnice in v ostale bivalne prostore. Pri izbiri talnih keramičnih ploščic za kuhinjo je treba paziti, da te ne bodo preveč gladke. Stenske pa so namenjene predvsem zaščiti sten zaradi narave dela v kuhinji. Stenske keramične ploščice pogosto nadomestijo tudi različni mozaiki, ki so lahko keramični, stekleni ali pa narejeni iz naravnih materialov, kot so različni kamni, les ali kovina.

 

Če torej obnavljate ali gradite kuhinjo ali kopalnico, bo naš salon keramičnih ploščic pravi naslov za vas. Vabljeni!

 

 

Keramične ploščice za kopalnico cenik