Salon kopalniške opreme in salon kopalnic visoke kakovosti

Če že nekaj časa sanjate o čudoviti kopalnici, ki bi bila čisto po vašem okusu, potem morate obiskati naš salon kopalniške opreme. Nudimo vam obilico najrazličnejših dodatkov, kopalniškega pohištva in keramičnih ploščic prav za vsak okus. V našem salonu si lahko široko paleto izdelkov in kombinacij tudi ogledate.

 

 

Salon kopalnic – salon kopalniške opreme z najrazličnejšimi ogledali

Naš salon kopalniške opreme vam nudi tudi ogledala vseh vrst. Ogledala za kopalnice na razpolago v najrazličnejših oblikah – pravokotnih, podolgovatih ali okroglih z modernimi, klasičnimi, baročnimi ali rustikalnimi okvirji. Široka paleta modelov, ki jih boste našli v našem salonu kopalniške opreme sledi sodobnim oblikovalnim trendom. V primeru omejenega prostora lahko namesto stenskih ogledal izberete tudi omarice z ogledalom, ki so zelo funkcionalne.

 

 

Salon kopalnic – salon kopalniške opreme z različnimi pulti in poličkami

Saloni kopalnic Kersan

V salonu kopalniške opreme, ki se nahaja v Trzinu, je na razpolago veliko kopalniških pultov vseh vrst, oblik in materialov. Stranka, ki pride na ogled v naš salon lahko izbira med keramičnimi, marmornatimi, lesenimi ali keramičnimi pulti. Pulti imajo različno obdelane robove in oblike. Poleg pultov pa naš salon kopalnic ponuja tudi široko izbiro lesenih poličk, na katere lahko postavite različne dekorativne in funkcionalne predmete. Na voljo je več kot 40 različnih odtenkov barv in 20 različnih struktur in vrst lesa (na primer bukev, oreh, češnja, hrast…), lahko so mat ali sijočega izgleda.

 

 

Salon kopalnic – salon kopalniške opreme z nešteto rešitvami

Naše stranke si pogosto želijo sestavljivega kopalniškega pohištva, saj lahko na ta način poljubno sestavljajo vse elemente, ki spadajo pod kopalniško pohištvo in opremo in s tem ustvarijo kompozicijo, ki se najboljše prilega velikosti in uporabi kopalnice. V našem salonu kopalnic smo zato posebej pozorni na želje in potrebe naših strank, zato vam nudimo možnost izdelovanja kopalniškega pohištva po meri, tako, da lahko stranka do milimetra natančno izkoristi prostor, ki ga ima na razpolago za kopalnico. Naš salon kopalniške opreme se pred ostalimi saloni kopalnic lahko pohvali s strokovnjaki, ki strankam pomagajo do funkcionalne in estetsko neoporečne kopalnice. Zakaj nas ne bi obiskali tudi vi?

 

Salon kopalniške opreme Kersan