Sanitarna keramika

Danes je sanitarna keramika velik del kopalniške opreme, kar dokazuje s svojim dovršenim dizajnom, veliko izbiro oblik in barv. S tem pripomore k večji funkcionalnosti in samopodobi kopalnice. Sanitarna keramika ali pohištvo za kopalnice in sanitarne prostore, je del prodajnega programa podjetja Kersan. Sanitarna keramika vam je na izbiro različnih proizvajalcev:

 

 

V našem razstavno prodajnem salonu vam poleg velike izbire visoko kvalitetnih priznanih proizvajalcih tudi svetujemo pri postavitvi in izbiri podometnih splakovalnikov. Da bi ugodili tudi najzahtevnejšim kupcem, vam nudimo sanitarno keramiko v več kot dvajsetih različnih barvah in strukturah.

 

Kvalitetna sanitarna keramika

Kersan sanitarna keramika in njena življenjska doba je vse tisto kar potrebujemo v kopalniškem prostoru. To je: umivalnik, wc, wc školjka, wc kotliček, bide, pisoar, tuš kad... to so elementi, kjer je nenehno prisotna voda ter različne kemikalije. Temu primerno je potrebno izbrati tudi kvalitetno sanitarno keramiko. Le tako si boste zgotovili dolgo življensko dobo vaših sanitarij. Izbrani proizvajalci ponujajo tudi dodatno zaščito pred nabiranjem vodnega kamna, ki bo prispevala k lažjemu vzdrževanju. Sanitarna keramika, to pomeni umivalnik, wc, wc školjka, wc kotliček, bide, pisoar, tuš kad ..., v našem prodajnem salonu, vam nudimo zelo pestro izbiro vseh izdelkov. Sanitarna keramika vam je dosegljiva v dvajsetih različnih barvah, kar je nekaj nevsakdanjega. Zadovoljimo prav vse želje naših kupcev.

 

Sanitarna keramika in naši proizvajalci

Moderna sanitarna keramika nam je na izbiro pri različnih vrhunskih proizvajalcih. Trendi se iz leta v leto spreminjajo. Različni proizvajalci nam omogočajo pestro in kvalitetno ponudbo tako, da smo vedno na tekočem, če je kaj novega na trgu. Kopalniška keramika kot naprimer umivalnik, wc školjka, wc kotliček, bide, pisoar in tuš kad, so nepogrešljivi elementi v naših kopalnicah. Pestra izbira vrhunskih proizvajalcev vas lahko še preseneti. Če še niste odločeni ali prepričani kakšna sanitarna keramika bi ustrezala vašim željam, vam priporočamo, da se oglasite v našem razstavnem salonu in se sami prepričate o raznolikosti izdelkov in idej. Pri nas lahko dobite umivalnik, wc školjka, wc kotliček, bide, tuš kad tako v klasičnih oblikah kot tudi v novejših in modernejših.