Sanitarne armature

Sanitarne armature visoko kvalitetnih in oblikovno dovršenih proizvajalcev bodo vaši kopalnici dale dodatno piko na i. Sanitarne armature ter kuhinjske armature se ponašajo s 5 letno garancijo ter zagotovljenimi rezervnimi deli do 25 let. V našem razstavnem salonu Kersan imamo veliko izbiro nemških, italijanskih in slovenskih proizvajalcev armature, ti so:

 

 

Sanitarne armature in dizajn

Sanitarne armature so nepogrešljiv del vsake kopalnice. Stilsko usklajena podoba sanitarne armature v vaši kopalnici, z ustreznimi keramičnimi ploščicami, da kopalnici pridih svežine in elegance. Zaradi vsakdanje uporabe in veliko vsebino vodnega kamna, ki je v vodi, moramo biti še posebej pozorni pri izbiri, da izberemo kvalitetno in preizkušeno armaturo. Danes je vse bolj poleg kvalitete pomeben dizajn oziroma oblika armature, saj z njimi popestrimo vsak detajl v kopalnici. Sanitarne armature za umivalnik, armature za kad in armature za tuš je potrebno imeti v mislih že v začetni fazi kopalnice ali prenove, saj je za podometne sanitarne armature potrebno pripraviti priklop vode pred polaganjem ploščic. Za razliko od podometnih se nadometne armature izbere v zaključnih fazah naprimer pri izbiri kopalniškega pohištva, umivalnika, bideja...

 

Armature za umivalnik

Armature za umivalnik najdemo v kopalnicah, straniščih in kuhinjah. Obstajajo armature za umivalnik najrazličnejših oblik oziroma struktur. Izgled in dizajn sta moderna in domiselna. Klasične armature za umivalnik so izdelane tako, da kljub moderni strukturi dajo pridih klasike.

 

Armature za kad in armature za tuš

Armature za kad in armature za tuš, so domiselno in estetsko oblikovane. Naši proizvajalci ponujajo armature za kad in armature za tuš, ki so vrhunsko dodelane. Armature lahko pohvalimo tudi z vrhunsko kvaliteto. Kopalniške armature popestrijo celoten prostor, so tisti pomemben detalj, ki naredi prostor estetski, prijeten na pogled in uporabo.