Keramične ploščice za kuhinjo – talne so odporne, vzdržljive in enostavne za čiščenje

Notranje keramične ploščice najpogosteje najdemo v kopalnici, po zaslugi odličnih lastnosti, kot so odpornost, vzdržljivost in enostavno čiščenje, pa pridejo prav tudi v kuhinji in drugih bivalnih prostorih. Talne ploščice iz keramike morajo v primerjavi s stenskimi prenesti precej več obremenitev, prav tako ne smejo biti pregladke. Tla v kopalnici in kuhinji se namreč rada zmočijo, zato mora biti površina dovolj hrapava, da prepreči možnost zdrsa.
S talnimi keramičnimi ploščicami lahko okrasimo tudi tla naših balkonov in teras. Ker pa so zunanje površine v poletnih in zimskih mesecih izpostavljene velikim temperaturnim spremembam in obremenitvam, morajo biti zunanje talne keramične ploščice odporne na zmrzovanje, poškodbe, obrabo in vpojne madeže, in imeti tudi premaz s protizdrsno strukturo.

 Talne keramične ploščice - outlet salon

Keramične ploščice so za kopalnico najpomembnejši element

Kopalniške ploščice iz keramike sestavljajo tako stenske kot talne površine in so tako prevladujoči element vsake kopalnice. Njihovi izbiri moramo posvetiti kar največ pozornosti, saj sta od tega odvisna ozračje in energija v prostoru. Svetujemo vam, da izberite takšne ploščice, ki bodo ustrezale vašemu okusu in vam bodo všeč tudi čez čas. Kopalnice namreč ne prenavljamo ravno vsako leto, zato poskrbite, da vam izbrana keramika za kopalnice ne bo prehitro postala nezanimiva.
Keramične ploščice za kopalnico lahko danes dobite v številnih različnih barvah, oblikah in velikostih. Kombinirate jih lahko z raznovrstnimi dekorativnimi elementi in tako ustvarite obilico različnih možnosti oblikovanja kopalnice po vaši meri. Za manjše kopalnice priporočamo ploščice srednje velikega formata, medtem ko so stenske keramične ploščice večjega formata bolj primerne za večjo kopalnico. Za moderen videz prostora pa lahko poskrbi tudi mozaik.

 

Naravne, tople in nevtralne barve stenske in talne keramike

V zadnjem času so za kopalnico postale priljubljene predvsem nežne pastelne barve, kot so svetlo modra, marelična, rumena, roza ali svetlo modra. Za brezčasen videz kopalnice, ki bo moderna v vsakem obdobju, pa je vsekakor lahko pravilna izbira tudi keramika za kopalnice v naravnih, toplih in nevtralnih barvah, kot so bela, bež, siva ali črna. 
Salon keramike Kersan vam na enem mestu nudi vrhunsko keramiko, poceni keramične ploščice, sanitarno keramiko, kopalniško pohištvo, sanitarne armature in dodatke priznanih proizvajalcev. Naši izdelki bodo izpolnili vse vaše želje, za lažjo predstavo pa vam bomo vašo kopalnico po meri predstavili tudi v Visoft 3d-izrisu ter vam tako olajšali odločitev.

 

Talne keramične ploščice za kopalnico