Keramični umivalniki za kopalnico in WC

Keramični umivalniki prodaja

Umivalniki, wc školjke, tuš kabine, tuš kadi in kopalne kadi so najpomembnejši elementi sanitarne keramike v naši kopalnici. Podjetje Kersan vam nudi moderno in kakovostno sanitarno keramiko vrhunskih proizvajalcev, kot sta Kolpa San in Dolomite. Na voljo je pestra izbira vseh izdelkov v kar dvajsetih različnih barvah. Pestra in kakovostna ponudba nam omogoča, da smo vedno na tekočem s trendi in lahko zadovoljimo prav vse vaše želje.

Kopalniški umivalniki so manjši, vendar najpogosteje uporabljeni elementi v kopalnici, praktičen pa je tudi umivalnik za wc. Pri izbiri umivalnika moramo biti pozorni tako na slog in obliko kot tudi na njegovo funkcionalnost. Prav tako sta pomembna velikost kopalnice, v katero boste kopalniški umivalnik postavili, in podatek,  koliko ljudi bo prostor uporabljalo. Izbira sloga vaše kopalnice je seveda stvar okusa posameznika, bistveno pa je, da se umivalnik za kopalnico oblikovno ujema z izbiro drugih kopalniških elementov. Keramični umivalniki se odlično ujemajo z ostalo sanitarno keramiko, zato se ljudje najpogosteje odločajo zanje.

 

 

Umivalniki – nadpultni, podpultni, vgradni, prostostoječi

Kopalniški umivalnik izbiramo tudi glede na število uporabnikov. Pri večjem številu uporabnikov priporočamo dva umivalnika, če prostor tega ne dopušča, pa širši umivalnik za kopalnico z dvema armaturama. Večji umivalniki zmanjšajo možnost razlitja vode po tleh, velikost pa je na primer uporabna tudi za umivanje las ali za ročno pranje perila.

Izbirate lahko med umivalniki z integriranim podstavkom za prikrivanje cevi in odtokov, obstajajo pa tako v tradicionalnih kot sodobnih izvedbah. Kopalniški umivalniki, ki jih lahko obesimo na steno, so še posebej idealni za kompaktne kopalnice, saj ustvarijo občutek večjega prostora. Posebno stilska izbira za modernejše kopalnice pa so umivalniki v obliki sklede. Umivalniki, vgrajeni v kopalniški pult, puščajo okoli korita veliko prostora za osebno nego.

Ne nazadnje je treba razmisliti tudi o materialu za vaš novi kopalniški umivalnik. Na voljo so keramični umivalniki, umivalniki iz marmorja in granita pa tudi iz stekla.

 

 

Keramični umivalniki med najbolj priljubljenimi

Keramični umivalniki so danes vse pogostejša izbira kupcev, saj so cenovno dostopni, njihova vgradnja pa je enostavna. Obenem se keramični umivalniki odlično ujemajo z ostalo sanitarno keramiko v kopalnici. Keramični kopalniški umivalniki imajo lahko izvedeno standardno keramično glazuro ali pa dodatno polirano glazuro, ki zagotavlja boljše odtekanje vode in s tem manjšo oprijemljivost vode, kar pomeni tudi manj vodnega kamna in drugih nečistoč.

 

Umivalniki za kopalnico Kersan