Oprema za kopalnico – kvaliteta in udobje

Ste tudi vi eden izmed tistih, ki ima v kopalnici zmeraj premalo prostora? Pri nas vam, zraven opreme za kopalnico in kopalniških dodatkov, ponujamo tudi kopalniške omarice, v katere lahko spravite stvari, za katere se vam zdaj ne sanja, kam bi jih dali. 

 

 

Kvalitetna izdelava pohištva

Kopalniške omarice so izdelane iz kvalitetnih materialov. Izbirate lahko me različnimi materiali. Kopalniške omarice so trpežne in vam bodo tako služile dolgo časa. Omarice so preproste za vzdrževanje in vam bodo služile kot odlična odlagalna površina

 

 

Različni modeli omaric

Kopalniška oprema akcije

Izbirate lahko med različnimi modeli kopalniških omaric. Lahko se odločite za nakup samostoječe omarice ali pa kupite zidno omarico. Če razmišljate o namestitvi omarice nad umivalnikom so izjemno priročne kopalniške omarice z ogledalom. Ponujamo vam višje in nižje omarice. V primeru prostorske stiske v kopalnici, se lahko odločite tudi za nakup kopalniške omarice, ki jo boste postavili pod umivalnik.

 

 

Druga kopalniška oprema kopalnice

Pri nas pa lahko naročite tudi drugo opremo za kopalnico. Ponujamo vam vse – od kadi, umivalnikov pa do wc-jev in tuš kabin. Ponujamo vam tudi svetila in druge kopalniške dodatke. Svetujem vam, da se v primeru nakupa kopalniških dodatkov odločite za nakup seta dodatkov, saj bo tako vaša kopalnica skladna in opremljena okusno. 


Materiali iz katerih je kopalniška oprema kopalnice izdelana so kvalitetni in trpežni ter vam bodo tako služili vrsto let. Zraven tega, kopalniška oprema pravzaprav ne zahteva vzdrževanja, lahko pa jo je tudi čistiti. 


Obiščite nas v salonu kopalniške opreme v Ljubljani in se prepričajte o kvaliteti izdelkov, ki vam jih ponujamo. Ob obisku si lahko ogledate veliko izbiro kopalniških omaric in druge opreme za kopalnico. Pozanimajte se tudi o možnosti nakupa kopalniških dodatkov. Seveda pa nas ne pozabite povprašati o cenah izdelkov, ki jih kupujete – navdušila vas ne bo le kvaliteta izdelka, pač pa tudi ugodne cene izdelkov, za katere se odločate.

 
Za dodatna vprašanja smo vam dosegljivi tudi po telefonu. Seveda vam z nasveti pomagamo tudi po e-pošti. Na vprašanja odgovorimo hitro in natančno ter tako poskrbimo, da se boste čim lažje odločili o nakupu opreme za kopalnico, ki vam je všeč. 

 

Kopalniška omarica Kersan