Keramične ploščice za kopalnico za izboljšanje kulture bivanja

Notranje keramične ploščiceKeramične ploščice za kopalnico so vizualno izredno pomemben element opreme kopalnice, prav tako notranje kuhinjske ploščice, ki v kuhinji lahko ustvarijo pravo atmosfero »domačnosti«. Sprememba kulture bivanja postavlja nove izzive opremljanju vašega doma, kjer je želja vseh nas, da bi lahko združili lepoto in estetiko z uporabnostjo prostorov. Pohvalimo se lahko, da smo že tisočim zadovoljnih uporabnikov pomagali uresničiti njihove želje po lepih in toplih kopalnicah, estetskih in funkcionalnih kuhinjah ter čudovito opremljenih prostorih njihovega doma. 

 

Notranje ploščice raznolikih velikosti, oblik in barv, tudi ploščice mozaik

Poleg sanitarne keramike, sanitarnih armatur ter ostalih kopalniških dodatkov, je naša ponudba usmerjena tudi v vrhunsko keramiko različnih oblik in velikosti. Keramične ploščice za kopalnico so del ponudbe notranjih ploščic, pri katerih ločimo talno in stensko keramiko, glede na to, ali z njo oblagamo zgolj površino tal ali tudi stenske površine. Ker se stensko oblaga predvsem površine v kopalnici, kuhinji in pralnici, so v naši ponudbi keramične ploščice za kopalnico in kuhinjske ploščice skorajda najbolj raznolikih oblik, velikosti in barv. 

 

Preko posebnih ugodnosti si privoščite notranje ploščice za vaš dom

Naše keramične ploščice za kopalnico so visokokvalitetne ploščice zanesljivih italijanskih proizvajalcev, s katerimi bo vaš dom zasijal v novi luči. Naše prednosti zavzemajo zagotovljene hitre dobavne roke in ugodne cenovne razpone ploščic ter druge ponudbe proizvajalcev, ki jih zastopamo. Poleg tega vam mesečno nudimo akcijske ugodnosti, s katerimi si boste kvalitetne notranje kuhinjske ploščice in drugo opremo lahko eksluzivno privoščili tudi ceneje.    

 Keramične ploščice za kopalnico salon

S pomočjo naših strokovnjakov lahko lažje izberete notranje kuhinjske ploščice

V razstavno prodajnem salonu Trzin so vam na ogled keramične ploščice za kopalnico in kuhinjske ploščice, za boljšo predstavo umestitve ploščic v prostor pa vam po želji s pomočjo naših strokovnjakov kopalnico tudi izrišemo v ViSoft 3D programu. Tako se boste, s pomočjo naših strokovnjakov, ki vam bodo pri izbiri tudi strokovno svetovali, lažje odločali tudi pri najtežjih odločitvah. 

 

Ne odlašajte, privoščite si kvalitetne keramične ploščice za kopalnico

Ne glede na to ali želite opremiti nove prostore ali pa adaptirati stare, smo v podjetju Kersan pravi odgovor za vas. Polaganje keramike je lahko prava avantura, če si izberete prave notranje ploščice za vaš dom. Kuhinjske ploščice bodo vaši kuhinji dale vaš pečat, jo vizualno obogatile ter vam omogočile, da kuhinjo zlahka očistite nečistoč, saj so kuhinjske ploščice enostavne za čiščenje in vzdrževanje. 

Za več informacij si oglejte našo spletno stran ali pa se oglasite v našem razstavnem salonu v Trzinu. Vabljeni!