Kopalniške ploščice - najbolj opazna keramika za kopalnice

Keramične ploščice so prevladujoči element vsake kopalnice, saj kopalniške ploščice predstavljajo tako stenske kot talne površine. Keramične ploščice za kopalnico dajejo prostoru posebno atmosfero in energijo ter tako pomembno vplivajo na naše vsakodnevno počutje. Ker je kopalnica tudi prostor, kjer začenjamo in končujemo dan, je pomembno, da kopalniške ploščice v njem ustrezajo našemu okusu in da nam bodo všeč tudi čez čas. Kopalnice namreč ne prenavljamo ravno vsako leto in bilo bi hudo, če bi nam izbrana keramika za kopalnice prehitro postala nezanimiva.

 

 

Kopalniške ploščice raznovrstnih barv, oblik in velikosti

Talne keramične ploščiceDanes so na voljo kopalniške ploščice raznovrstnih barv, oblik in velikosti, s pomočjo katerih lahko skupaj z raznovrstnimi dekorativnimi elementi ustvarimo obilico različnih možnosti oblikovanja kopalnice po meri naših želja. Če imate manjšo kopalnico, vam priporočamo, da izberete ploščice srednje velikega formata, medtem ko so večjega formata bolj primerne za večjo kopalnico.

V zadnjem obdobju so še nedavno zelo modne živahne barve, kot sta denimo oranžna ali živordeča, začele izpodrivati nežne pastelne barve, kot so svetlo modra, marelična, rumena, roza ali svetlo modra. Če si želimo brezčasne kopalnice, ki bi bila moderna v vsakem obdobju, pa je tudi keramika za kopalnice v naravnih, toplih in nevtralnih barvah, kot so bela, bež, siva ali črna, vsekakor lahko pravilna izbira.

 

 

Keramika za kopalnice vrhunskih proizvajalcev

Kvalitetna keramika za kopalnice

V podjetju Kersan vam nudimo visokokakovostne keramične ploščice za kopalnico različnih italijanskih in španskih proizvajalcev. Kopalniške ploščice odlikujejo lep videz, dolga življenjska doba, enostavno vzdrževanje, odpornost, pa tudi dobra prevodnost toplote. V našem prodajnem programu vam nudimo stenske in talne ploščice različnih oblik, dimenzij in barv. Zadnji trend so kopalniške ploščice mozaik, ki moderno popestrijo videz vaše kopalnice.

Vabimo vas v naš novi razstavno-prodajni salon Kersan v Trzinu, kjer vam na enem mestu nudimo vrhunsko priznano italijansko keramiko, keramične ploščice, sanitarno keramiko, kopalniško pohištvo, sanitarne armature in dodatke priznanih proizvajalcev. Naši izdelki bodo izpolnili vse vaše želje,  za lažjo predstavo pa vam bomo vašo kopalnico po meri predstavili tudi v Visoft 3D-izrisu ter vam tako olajšali odločitev.