Talne keramične ploščice – slika oziroma 3D-izris brezplačno

Talne keramične ploščice so primerne za praktično vse prostore, a le v primeru, da izberete ploščice vrhunske kvalitete. Upoštevati morate namreč, da so talne keramične ploščice vsakodnevno izpostavljene precejšnjim obremenitvam. Če gre za nekvalitetne oziroma neobstojne ploščice, lahko pride hitro do pokanja, na trpežnost ploščic pa vpliva tudi samo polaganje. V podjetju Kersan vam zagotavljamo, da bodo keramične ploščice za kopalnice in druge prostore, kupljene pri nas, kos tudi največjim obremenitvam. Gre namreč za vrhunske ploščice priznanih proizvajalcev. Zadovoljne stranke, ki so z našo pomočjo prišlo do svoje sanjske kopalnice ter drugih moderno in praktično opremljenih prostorov v svojem domu, so za nas največje priznanje in motivacija za nove uspehe. 

 Talne keramične ploščice ugodno

Talne keramične ploščice močno vplivajo na končno podobo prostora

Ko izbirate talne keramične ploščice za kuhinjo, kopalnico in druge prostore, morate biti pozorni na vsako, tudi najmanjšo podrobnost. Morda se vam zdijo določene lastnosti ploščic precej nepomembne, vendar je ključ tudi v tem primeru v detajlih. Prav detajli so tisti, ki poskrbijo za presežek. Ena izmed najpomembnejših je odločitev glede velikosti posamezne talne keramične ploščice. 10x20 je zagotovo zelo priljubljena rešitev, kar zadeva dimenzije. Prav tako pomembna je izbira barve za keramične ploščice. Bele (15x15 ipd.) ploščice so ena tistih možnosti, ki ne gre nikoli zares iz mode, saj so prefinjene, elegantne, hkrati pa poskrbijo za optično povečavo vsakega prostora. V podjetju Kersan vas čaka izjemno bogata izbira dimenzij (keramične ploščice 10x20, 15x15 …) in barv (bele, rdeče, črne in mnoge druge barve, možne pa so tudi različne barvne kombinacije). Imate pomisleke glede tega, ali ste izbrali dovolj trpežne talne keramične ploščice? Teža keramičnih ploščic, med katerimi lahko izbirate, je zelo različna. Pomagali vam bomo, da izberete ploščice, ki bodo kos pričakovanim obremenitvam. Mnogi kupci imajo težave tudi s tem, da nimajo najboljše predstave, kako bodo na končno podobo prostora vplivale keramične ploščice. Slika vsekakor pove več kot tisoč besed, zato vam pripravimo povsem brezplačen 3D-izris kopalnice, ki vam bo zagotovo pomagal pri pravilni odločitvi. 

 

 

Keramične ploščice »slika« (imitacija slike)

Za tiste malce bolj drzne so tu tudi nekoliko bolj drzne keramične ploščice. Slika, ki jo je mogoče ustvariti z uporabo keramičnih ploščic, deluje izjemno realistično, čiščenje pa je tudi v tem primeru zelo enostavno. Vljudno vabljeni v naš razstavni salon v Trzinu, kjer lahko izberete svoje sanjske keramične ploščice, slike nekaterih ploščic, ki so na voljo, pa si lahko ogledate tudi na naši spletni strani. 

 

Bele keramične ploščice Kersan