Zunanje keramične ploščice

Zunanje keramične ploščice

Zunanje keramične ploščice so odlična rešitev za garaže, balkone, dvorišča, terase in ostale zunanje prostore. Gre za izredno odporne in trdne ploščice, ki odlično prenašajo zimsko zmrzal, mehanske obremenitve, sončno sevanje, sol, vlago in ostale nevšečnosti. Njihov posebno izdelan profil (tekstura) skrbi, da zunanje keramične ploščice ne drsijo niti takrat, ko so mokre. Poznamo tudi nedrseče zunanje keramične ploščice z matirano zgornjo površino. Protizdrsnost zunanjih keramičnih ploščic označujemo s faktorjem R. Višja kot je številka poleg oznake R, večjo protizdrsnost zagotavljajo moderne zunanje ploščice. Za uporabo na zunanjih površinah priporočamo zunanje keramične ploščice z oznako R11 ali R12. Moderne zunanje ploščice so kljub izdelanemu profilu zelo enostavne za vzdrževanje.

 

Zunanje keramične ploščice – debelina

Zunanje keramične ploščice delimo na stenske in talne, slednje so še nekoliko odpornejše na mehansko obremenitev (glede na obremenitev se delijo v več razredov 1 - 5). Debelina modernih zunanjih ploščic je odvisna predvsem od njihove vrste in namena uporabe, najtrdnejše in najdebelejše so primerne tudi za zelo obremenjene javne površine, kot so hotelske avle in nakupovalni centri. Moderne zunanje ploščice so vam na voljo v pestrem barvnem spektru, različnih velikostih in raznolikih vzorcih. Prepričani smo, da boste med vsemi ponujenimi modeli našli tudi vi našli primerne moderne zunanje ploščice za vaš okus. Prav zato vas vabimo v naš prodajni salon zunanjih in notranjih keramičnih ploščic, ki se nahaja v Trzinu. Tam vas seveda čakajo tudi drugi izdelki poleg zunanjih keramičnih ploščic. Akcije pripravljamo tako za sanitarno keramiko, kopalniško opremo, sanitarne armature kot tudi tuš kabine in hidromasažne sisteme. 

 

Zunanje ploščice granitogres

Zunanje ploščice granitogres so ploščice, ki so zaradi posebnega načina izdelave in svoje sestave skorajda popolnoma odporne na vpijanje vode (iz tal in iz zgornje površine), zaradi česar jih zmrzal ne more poškodovati. Zunanje ploščice granitogres so odlična rešitev za vse prostore, kjer je pohodna obremenitev zelo velika. Ker imajo nekoliko neravno strukturo, so primerne za balkone, terase, dostopne poti in druge prostore, ki so velikokrat mokri, saj vam zaradi te lastnosti zunanje ploščice granitogres zagotavljajo odlično protizdrsnost. Za dodatne informacije o zunanjih ploščicah granitogres in drugih naših produktih nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo svetovali. 

 

Moderne keramične ploščice Kersan