Kvalitetno in ugodno za vas - talne keramične ploščice za kuhinjo

Talne keramične ploščice za kuhinjo so ploščice, ki se oblagajo zgolj na talne površine kuhinj, stenske ploščice pa oblagamo tudi po stenah prostorov. Predvsem v kuhinjah in kopalnicah v poštev pridejo tako stenske kot talne keramične ploščice, zato boste v primeru, da se vam bliža prenova kopalnice, pri načrtovanju opreme zagotovo pozorni na oboje. 

 

Prenova kopalnice zahteva pravo izbiro kopalniške armature in keramike

Keramične ploščice debelina

Če so talne keramične ploščice kdaj bistvenega pomena pri urejanju prostorov, je to takrat, ko načrtujete prenovo kopalnice. So namreč prevladujoč talni in stenski material vsake kopalnice, ki kopalnici dajejo njen estetski izraz, vam pa omogočajo, da izberete takšne ploščice, ki vam bodo ob vstopu v kopalnico razsvetlile obraz, in ne obratno. Poleg kopalniške keramike v našem razstavno prodajnem salonu lahko izberete tudi kopalniško armaturo in pohištvo, ki ustreza vašim željam in pričakovanjem, sploh v primeru, da vas čaka prenova kopanice

 

 

Med notranje ploščice spadajo tudi keramične ploščice za kuhinjo

Talne keramične ploščice za kuhinjo

V razstavno prodajnem salonu Kersan ponujamo široko ponudbo notranjih in zunanjih keramičnih ploščic. Med notranje, poleg prej omenjene kopališke keramike, spadajo tudi stenske in talne keramične ploščice za kuhinjo ter ploščice za dnevne prostore, hodnike, garaže in druge notranje prostore. Zunanje ploščice pa se polagajo predvsem na tla okrog hiš, vrtov, v bazene, fasade in podobno, od notranjih pa jih ločita material in sestava ploščic. Za zunanje prostore običajno uporabljamo ploščice granitogres oz. gresporcelan, ki so odporne na zmrzal in skoraj ne vpijajo vode – ne iz strani zunanjih vplivov in ne iz podlage. 

 

Talne keramične ploščice za kuhinjo vseh barv, velikosti in oblik

Če vas čaka prenova kopalnice ali prenova kuhinje, boste veseli dejstva, da v našem prodajno razstavnem salonu nudimo zares široko ponudbo ploščic. Talne keramične ploščice za kuhinjo in druge prostore prihajajo v širokem izboru, saj se talna keramika polaga v vseh prostorih, ponudba stenske keramike pa je prav tako zelo raznolika. Glede na to, da je prenova kopalnice zares velik podvig, vam v trgovskem podjetju Kresan pomagamo s pomočjo strokovnih nasvetov in 3D izrisa kopalnice v računalniškem programu.

Naj gre v vašem primeru za prenovo kopalnice ali pa nakup novih kvalitetnih keramičnih ploščic za kuhinjo, bomo veseli vaših vprašanj in zanimanja za naše izdelke. Oglasite se v našem razstavno prodajnem salonu v Trzinu ali pa si oglejte našo spletno stran. Naj vam bosta nakup in polaganje keramike v užitek. 

Vabljeni k obisku!