Talne keramične ploščice za notranje in zunanje oblaganje

Talne keramične ploščice so odlična izbira za popestritev vaše kopalnice ali kuhinje z ozirom na vaše osebne želje in vizualne predstave. S kvalitetno keramiko za kopalnice, ki se ponaša z dolgo življenjsko dobo ter maksimalno odpornostjo, boste v svoj dom vnesli pridih moderne estetike, prilagojene vašim lastnim zahtevam in potrebam. S pomočjo strokovnega 3D izrisa prostora, ki vam ga lahko s pomočjo strokovnega računalniškega programa pripravijo naši svetovalci, si boste lažje predstavljali, kako bo potekalo dejansko polaganje ploščic, ter se lahko odločili za primerno keramiko. Obiščite torej naš salon keramike Kersan Ljubljana ter si ob pomoči naših strokovnjakov ustvarite sanjsko kopalnico!

 

 

Talne keramične ploščice za kopalnico in kuhinjo

Notranje talne keramične ploščice so primerne za kopalnico, kuhinjo ter ostale bivanjske prostore, vse pogosteje pa se jih poslužujemo tudi za zunanje oblaganje teras, bazenov, vrtov in balkonov. Vsekakor najdete v našem salonu keramike na enem mestu vrhunske kuhinjske keramične ploščice ter celovito ponudbo keramike za kopalnico vodilnih svetovnih proizvajalcev. Na voljo so vam ekskluzivne talne keramične ploščice v številnih dimenzijah, barvah in motivih, vsa keramika za kopalnico in za druge prostore pa je izjemno odporna na zunanje poškodbe, obrabo ter zmrzovanje. Talne keramične ploščice za kopalnico so prevlečene tudi z protizdrsnim slojem, ki vam zagotavlja varnost in udobje v vašem domu.

 

 keramične ploščice za kopalnico cenikTalne keramične ploščice za kopalnico

 

Vrhunska keramika za kopalnice italijanskih proizvajalcev

Vrhunska keramika za kopalnice italijanskih proizvajalcev V našem vrhunskem salonu keramike v neposredni bližini Ljubljane si lahko ogledate pestro ponudbo kvalitetno izdelane keramike za kopalnice in druge stanovanjske prostore. Talne keramične ploščice za kopalnico so izjemno odporne proti zunanjim vplivom, zaradi njihovih ravnih robov pa so enostavne in hitre za polaganje. Vse keramične ploščice v našem pestrem ceniku so dobavljive v najkrajšem možnem času, pri izbiri ustrezne keramike pa vam vselej lahko pomagajo tudi naši izkušeni strokovnjaki. Če torej iščete trpežne, a moderne zunanje ali notranje keramične ploščice, ste v našem salonu keramike na pravem mestu! Oglejte si našo široko ponudbo ali pa se obrnite na naše svetovalce z dolgoletnimi izkušnjami!