Salon keramike in keramičnih ploščic priznanih proizvajalcev

Potrebuje vaša kopalnica prenovo ali pa morda gradite novo? Vabljeni v Salon keramike Kersan, kjer boste na enem mestu našli vse potrebno za popolno ureditev prostora. Navdušila vas bo vrhunska italijanska keramika, ki bo v kombinaciji s keramičnimi ploščicamiraznovrstnih oblik, velikosti in barv vašo kopalnico naredila popolno. Da si jo boste lažje predstavljali, pa vam naš Salon keramike nudi tudi možnost računalniškega 3d izrisa prostora.
Notranje keramične ploščice v kopalnici so sicer nepogrešljive, ker so tako odporne, vzdržljive in enostavne za čiščenje, pa jih vse pogosteje uporabljamo tudi v kuhinji in drugih bivalnih prostorih. Kuhinjske ploščice iz keramike so našle svoje mesto tako na stenskih kot na talnih površinah. Lahko jih položimo samo v prostoru s kuhinjskimi elementi, lahko pa se nadaljujejo tudi v jedilni prostor, dnevno sobo ali na hodnik.
 Salon keramike Kersan

Kuhinjske keramične ploščice olajšajo delo v kuhinji

Keramične ploščice za kuhinjo zelo olajšajo kuhinjska opravila, saj so vzdržljive ter odporne na vlago in vročino, poleg tega pa jih je enostavno očistiti. Talne kuhinjske ploščice morajo v primerjavi s stenskimi prenesti precej več obremenitev. Ker se tla v kuhinji rada zmočijo, mora biti površina ploščic dovolj hrapava, da prepreči zdrs. Velikost kuhinjskih talnih ploščic ni bistvenega pomena, barvni izbor pa se navadno prilagaja slogu in barvi kuhinjske opreme ter opremi ostalih prostorov. Sodobni trendi sicer narekujejo enako barvo talnih in stenskih ploščic.
Stenske ploščice se večinoma nahajajo med elementi, zaradi narave dela v kuhinji pa so namenjene predvsem zaščiti sten. Poleg praktičnosti ima ta del kuhinje tudi estetsko funkcijo. S spremembo stenske obloge lahko svojo kuhinjo osvežite in jo preobrazite v prostor z osebno noto. Salon keramike Kersan vam poleg keramičnih ploščic nudi tudi različne mozaike, ki so lahko keramični, stekleni, kovinski ali pa izdelani iz naravnih materialov, kot so različni kamni ali les.

 

Keramične ploščice za kopalnico po vašem okusu

Kopalnica je prostor, kjer začenjamo in končujemo dan, zato je pomembno, da tako oprema kot keramika v njej ustrezata našemu okusu. Kopalnice namreč ne prenavljamo ravno vsako leto in zoprno bi bilo, če bi nam izbrana keramika prehitro postala nezanimiva. Pri izbiri keramičnih ploščic in ostale kopalniške opreme vam bomo z veseljem pomagali tudi mi. Obiščite Salon keramike Kersan in si z našo pomočjo uredite sanjsko kopalnico.

 

Keramične ploščice za kopalnico